Träningsglädje

Hösten har kommit och bygget av Träningsvarvet fortsätter. Träfasaden börjar ta form och innerväggarna är på plats.

Jag gick in för att kolla hur träningssalarna såg ut. Blev storleken på salarna bra? Väggarna, in och utgångar? Det jag istället la märke till var den härliga utsikten, stora fönster som släpper in ett härligt sken och jag kom på mig själv att bara stå där o le.  Värmen och glädjen jag känner för detta ställe är magiskt. Träningsvarvet kommer att bli så bra!

Tänk att köra ett spinningpass i en sal med härlig rymd, fönster som gör att du kan blicka ut över fjärden, musiken pumpar på och du känner energin flödar i kroppen.

Vi kommer att erbjuda flera olika gruppträningspass, en separat yogasal,  ha nya fräscha gymmaskiner, löpband, stakmaskiner mm

Träningsvarvet kommer bland annat att erbjuda Jumping Fitness. Det är en rolig, effektiv o skonsam träningsform på studsmatta. Gruppträningspassen körs till tempot av pulserande musik under ledning av utbildade och diplomerade JUMPING® instruktörer.
Konceptet grundades 2001 och körs över hela världen. De senaste åren har träningsformen fullkomligt exploderat i Europa. Sedan 2014 finns JUMPING® Fitness i Sverige!
JUMPING® passar alla åldrar, från nybörjaren till elitidrottaren. Oberoende av tidigare träningsvanor och form så är det effektivt och ger snabba resultat; Du förbättrar märkbart din kondition, ökar din styrka, balans, flexibilitet och stärker benstomme och leder. Det är skonsamt för knä, höft och rygg. Mattan tar upp 70% av stötarna. Kan du inte springa p.g.a. t.ex. en knäskada så kommer du högst troligt kunna träna JUMPING®. Likaså om du har fotleds-, höft- eller ryggproblem.
JUMPING® är tre gånger så effektivt som jogging. Det beror på de konstanta variationerna i gravitation, där fler än 400 muskler spänns och slappnar av samtidigt. Det är fler än i de flesta konditionssporter.
JUMPING® är ett fantastiskt komplement till löpträning. Ger ökad spänst och ett starkare och effektivare löpsteg. Vad sägs om 6-10 minuter bättre tid på milen?
Ett JUMPING® pass förbränner 600-1000 kalorier. Utöver detta ger träningsformen mängder av andra positiva hälsoeffekter, glädje och endorfinkickar.

Januari 2018 öppnar vi – Varmt välkomna!

Håll utkik, vad sägs om att få ett bra erbjudande på Årskort/Autogiro om du signar dig innan Januari. Mer info inom kort 😉