Smart Start

Smart Start

För många av oss är det svårt att ta sig över tröskeln och komma igång med en regelbunden träning. Alla har haft en ”första dagen på gymmet/passet”, då de var nervösa att göra fel. Alla vet alltså hur det är att vara nybörjare.

Låt oss därför tillsammans ”Smart Starta” just Din träning. Träningsvarvets personliga tränare, instruktörer och inspiratörer kommer att ge Dig kvalitativ, mjukstartande träning.

Syftet med ”Smart Start” är att hjälpa dig komma igång med träningen, både inom gruppträningen och på gymmet. Vi startar upp en grupp v.2 med max 10 deltagare, vi kommer att träffas måndag och torsdag i 6 veckor i en sluten grupp.

Du kommer att få testa på olika pass i lugnt tempo och vi är med Er hela tiden.
Ni kommer att få träffa flera av våra instruktörer under perioden.
Du behöver inte köpa nya kläder för att börja träna – bara du har kläder som du kan röra dig fritt i. Det ska kännas bekvämt.
Ofta skyller vi på tidsbrist när det kommer till träning. Men ca 30 minuter några gånger i veckan räcker bra, speciellt om du är ovan.

En stark och rörlig kropp och ett starkt hjärta är otroligt viktigt för vårt välmående. Det hjälper oss orka mer i vardagen, förebygga skador, få mer energi och mycket mer. Genom en varierad träning där rörlighetsträning samsas med stabiliseringsträning såväl som konditionsträning lägger du grunden för just detta.

Är du intresserad av att börja med oss i Smart Start?

maila oss: info@traningsvarvet.se eller kontakta oss via ett pm på Facebook