Öppet Hus 21/4

ÖPPET HUS
Lördag 21/4 2018

Välkommen på öppet hus på Träningsvarvet i Hudiksvall lördagen 21/4.

Testa vårt fina gym och flera härliga gruppträningspass
med gästinstruktörer.

Från Bollnäs och Karma Träningscenter kommer instruktörer att bjuda er på glädje , svett och en massa positiv energi under lördagen.
Boka din plats via bokningssidan eller i receptionen.

10.00 CxWorx
10.45 RPM
11.30 Bodyattack
12.15 Bodypump
13.00 Bodycombat
13.45 Sprint

CxWorx
Ett effektivt pass på 30 minuter med fokus på bålmuskulaturen. Ett skadeförebyggande pass där du tränar funktionell styrka som stärker hela din kropp. Det största arbetsverktyget i CXWORX är kroppen men du använder också gummiband och viktplattor

RPM
Träning på cykel där du cyklar till rytmen av kraftfull musik. Instruktören leder dig genom berg, bergstoppar, tidsutmaningar och intervallträning.

Bodyattack
Ett sportinspirerat konditionspass som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Denna högintensiva intervallträningsklass kombinerar atletiska aeroba rörelser med styrka och stabiliseringsövningar.

Bodypump
Här jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanande och framförallt roligt sätt.

Bodycombat
Ett fartfyllt konditionspass med olika rörelser inspirerade av kampsport som karate, boxning, taekwondo, muay thai och tai chi. Kraftfulla rörelser där du övar på att slå, sparka och kämpa dig till en överlägsen kondition genom att enbart använda din kroppsvikt. Passar både nybörjare och vana.

Sprint
är inget vanligt cykelpass. Det är en tuff 30 minuters HIIT-träning som passar alla oavsett träningsbakgrund. Inspirerad av disciplinen Sprint inom cykelsport använder du dig av cykeln som ett verktyg, för att snabbt ta dig mot dina träningsmål.