fbpx

Träningsvarvet följer myndigheternas rekommendationer gällandet viruset. Nedan kan du se vilka försiktighetsåtgärder vi har vidtagit, och vad du som Träningsvarvet-medlem kan göra.

VAD HAR VI PÅ Träningsvarvet GJORT?

  1. Vi har ökat städfrekvensen och finjusterat städrutinerna för att säkra att du har en ren miljö att träna i. Vi kommer att rengöra både träningsutrustning och andra områden som ofta är i kontakt med händer (exempelvis dörrhandtag, kranar, tvålbehållare och bokningsstationen) mer frekvent. Utöver det kommer handsprit ställas fram på olika ställen.
  2. Alla anställda som har besökt områden som utsatts för coronaviruset kommer inte att komma tillbaka till jobbet kommande två veckor efter att de kommit hem från sin resa.

VAD KAN DU SOM MEDLEM GÖRA?

  1. Om du av någon anledning sitter i karantän – antingen frivillig eller beordrad – ber vi dig att vara hemma och inte besöka Träningsvarvet under karantänperioden.
  2. Om du känner dig frisk är du välkommen att besöka oss precis som vanligt! Men kom ihåg att god hygien är ännu viktigare än tidigare. God handhygien är A och O när det gäller smittor.
  3. Om du känner dig sjuk – vänligen stanna hemma tills du känner dig bättre! (Det är alltid en bra riktlinje när du känner dig sjuk – oavsett coronavirus eller inte).

Om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss i receptionen.