Jennie Berg Gardell

Jag brinner för att vi ska må bra – vår kropp är fantastisk! För mig är utgångspunkten för all träning och hälsa att vi gör det som vi tycker är roligt och att vi skapar balans mellan träning och de övriga delarna i vårt liv. Vad vill du göra och varför? Vi utgår från det och jobbar mot dina mål.

Mitt specialområde är träning under och efter graviditet där du som kund kan välja att träna antingen i mindre grupper eller individanpassade träningspass. Vi fokuserar på att stärka kroppen och göra så att du som mamma känner dig stark, glad och uthållig i din vardag. När vi nått dit fokuserar vi mera på dina individuella mål, t.ex. om du vill springa eller köra tyngre styrketräning.

Lic PT, Kostrådgivare, Endurance trainer, Träning under och efter graviditet – Safe Education. Procedos Platform 9 – Funktionell träning. MammaMage.

KONTAKT
info@jennieberggardell.se
076-777 48 49

 

 

Andreas Damberg

PT, livs- och hälsocoach som hjälper dig att bli den bästa versionen av dig själv genom evolutionär hälsa, kost och träning. Under flera år har jag ställt mig frågor som -Vad är optimal hälsa och hur gör man för att må bra, vara frisk, utan värk och hälsosam? Jag ser livet och speciellt hälsan som ett stort pussel med flera ofta ojämna bitar som ska passas in i vår allt mer stressiga vardag.

Vill du ha hjälp att bli ditt bästa jag? Letar du pusselbitar eller har några som inte passar? Jag arbetar speciellt med naturlig hållning genom aktivering av de spirala muskelkedjorna vilket ger minskat tryck på diskar och leder som är speciellt avlastande vid diskbråck eller artros.

Lic PT och Kostrådgivare paleo – Paleo Instiitute. Mikronäringslära – Nordiskt näringscenter. Barfotalöpning – Borntorun steg 1 och 2. Instruktör i Spiral Stabilisering. FAUK, Funktionell anatomisk utveckling och korrigering, Kettlebellinstruktör – Friskgymnasten Linus Johansson

Vill du veta mer?
Kommande evenemang
070-351 56 12
Kontakt