Må bra vecka med Prameet

Må bra vecka med Prameet Kotak @ Träningsvarvet i samarbete BodyGuru Retreats. 

Kom och njut av en hel vecka fylld med träning i former som Yoga, Pranayama, Meditation, Slowtone & föreläsningar med Prameet Kotak, internationell hälsoprofil och livscoach till oss på Träningsvarvet i Hudiksvall! Inga förkunskaper krävs, kom som du är.

Datum: 15,16,17,18 & 20 Oktober, 2019.

Oavsett tidigare erfarenhet – ta chansen att testa yoga med Prameet där han undervisar varje rörelse/asana i 3 olika nivåer (lätt, mellan och avancerad).

Välj en, två eller delta under hela veckan på Träningsvarvet.

Tisdag 15 Oktober kl. 17-18

Föreläsning med Prameet om Yogans filosofi

Prameet tror på att den gamla essensen av Klassisk Yoga och Meditation hjälper oss att hantera utmaningar i vårt moderna samhälle.  Med en utbildning som yogalärare

Förklarar han fördelarna med att praktisera yoga, meditation och pranayama ger oss de verktyg vi behöver för att hantera våra inre konflikter som hindrar oss från att vara lyckliga.

Investering: 200 kr

Boka din plats här

Onsdag 16 Oktober, 17-19

Yoga & Meditation med Prameet

Kom och upplev Prameets yoga- och meditationstekniker, där han sprider den sanna essensen av yoga genom den uråldriga vetenskapen om klassisk patanjali ashtanga yoga, som är ursprunglig från hatha yoga.

I Hatha Yoga använder man sig av mjuka fysiska rörelser som kombineras med andningsövningar och meditation för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande. Efter passet har du fått verktyg som kan hjälpa dig att hitta ett förhållningssätt som skapar balans i ditt liv. Oavsett tidigare erfarenhet – ta chansen att testa yoga med Prameet där han undervisar varje rörelse/asana i 3 olika nivåer (lätt, mellan och avancerad

Investering: 200 kr

Boka din plats här 

Torsdag, 17 Oktober kl. 17-19

SLOW-TONE™ & Meditation med Prameet

SLOW-TONE ™ är en holistisk och rolig träningsform utvecklad av Prameet som kombinerar principerna av yoga, pilates och kampsport. Här kombineras olika rörelser som ger dig chansen att uppleva hela ditt rörelsespektrum (ROM) och låter dig förstå din rörlighet, muskelaktivering, utvidgning och sammandragning.

Fördelarna med SLOW TONE™ är anpassning, justering och förbättring av din kropp genom vetenskapligt utformare rörelser, detta för att lägga vikten på den fysisk hållning.

Varje session avslutas med meditations- och energigivningstekniker för att uppnå 360 graders synvinkel.

Investering: 200 kr

Boka din plats här

Fredag 18 oktober, kl. 07.00 – 08.00

Föreläsning med Prameet om varför du inte ska vänta med att bli utbränd

Har du känt dig orkeslös, låg och funderar du ofta på meningen med ditt livet?

Vem har inte det? Kom och lyssna på en föreläsning om vikten att lyssna på kroppen och hur du ska skapa ett liv som du vill leva.

Investering: 200 kr

Boka din plats här

Söndag, 20 Oktober kl. 17-19

Yoga & Meditation med Prameet

Kom och upplev Prameets yoga- och meditationstekniker, där han sprider den sanna essensen av yoga genom den uråldriga vetenskapen om klassisk patanjali ashtanga yoga, som är ursprunglig från hatha yoga. . I Hatha Yoga använder man sig av mjuka fysiska rörelser som kombineras med andningsövningar och meditation för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande.

Efter passet har du fått verktyg som kan hjälpa dig att hitta ett förhållningssätt som skapar balans i ditt liv.  Oavsett tidigare erfarenhet – ta chansen att testa yoga med Prameet där han undervisar varje rörelse/asana i 3 olika nivåer (lätt, mellan och avancerad

Investering: 200 kr

Boka din plats här