Massage.

Massage bokas direkt med massören

Linnéa Asp

Linnéa erbjuder behandlingar här i Träningsvarvets behandlingsrum Innerstön.

KONTAKT OCH MER INFORMATION
Facebook: Wifsta Hälsa & Massage
Telefon: 073 818 61 32
E-post: Skicka ett mail

Diplomerad friskvårdsmassör och driver Wifsta Hälsa & Massage. Fokus på välmående, förebyggande och behandling. Här finner du en lugn och trygg miljö, alla kundens behov från insida till utsida fångas upp och vi bildar oss en helhetssyn.

MARIA NAHRINGBAUER

Maria erbjuder behandlingar här i Träningsvarvets behandlingsrum Innerstön.

KONTAKT OCH MER INFORMATION
Hemsida: www.yoga121.se
Telefon: 072 740 11 22
E-post: Skicka ett mail

Maria är diplomerad yogamassör utbildad på Axelssons Gymnastiska Institut av Vandana Jain och Praful/Johan Westman. Hon har tidigare varit verksam på bl.a. Centralbadet i Stockholm och Friskhuset i Hudiksvall. Examensår: 2008

Under 2019 var Maria assisternade lärare på Yogamassageterapeut-utbildningen på Axelssons och erbjuder även introduktionskurser.

Sin yogalärarutbildning har Maria erhållit vid Kundaliniyoga Institutet i Stockholm och är Internationellt Certifierad Meditations- och Yogalärare i Kundaliniyoga. Examensår: 2010. Hon har tidigare undervisat i bl.a. Göteborg och Uppsala.

Maria brinner för att få sina elever att komma i kontakt med kärleken till sig själva, sina kroppar och livet självt. Hon finner en stor glädje i att få dela med sig av de yogiska teknikerna, som hon själv har stor behållning av dagligdags. De bidrar till ett fysiskt, mentalt och själsligt välmående och fungerar både som ett ankare och en rik aldrig sinande skattkista full med livskunskap och praktiska verktyg.

Hon har även erfarenhet av att arrangera kurser, workshops och liknande tillsammans med andra, vilket hon verkligen uppskattar att göra.